TERVEZD MAGAD!

TERVEZD MAGAD!

Légy most Te a tervező!  Ha kinéztél egy ékszert, de már nincs készleten vagy megtetszett valamelyik darab, de valamit másképp csinálnál, oszd meg velünk ötleted, mi pedig elkészítjük személyre szabott ékszered

Tipp: Barátaidnak, családodnak is rendelhetsz személyre szabott ékszert, melyet megtervezhetsz egyéni ízlésviláguk alapján és / vagy választhatsz ásványt hozzá, születési horoszkópjuk szerint.

Fontos tudnod, hogy ugyanolyan ékszert nem készítünk, csak hasonlót!

Ásványos ékszerek (ásványos gyöngy és bőrékszerek) esetében dönthetsz például az ásványról, annak formájáról, gyöngy színéről,láncról, kapocs fajtájáról(mágneses/T-kapocs/ delfin). Megoszthatod velünk saját, egyéni elképzelésed vagy kész termékeinkhez hasonló darabot is rendelhetsz.

Ásványos drótékszerek esetében szintén dönthetsz ásványról, formákról.

Egyedi divatékszerek esetén saját elképzeléseidet is megvalósítjuk és kész ékszereinket is igényeidre szabhatjuk.

Állatos ékszerek esetében is megoszthatod ötleteid, dönthetsz színről, gyöngyről, stílusról, MÉRETRŐL!

Hímzett bőr karkötők és egyéb bőr karkötők esetén nincs lehetőség egyéni tervezésre, de a készletet folyamatosan bővítjük.

Írd le elképzelésed minél részletesebben és küldd el az alábbi email címre: info@artjewel.hu

Leveledre emailben válaszolunk, és küldjük ötleted megvalósításához szükséges információkat és részleteket, árajánlatunkkal együtt.

Ha megfelel az ajánlat és ezt emailben igazoltad, rendelésedet előre utalás esetén tekintjük érvényesnek és  a rendelés napjától számított
2-3 héten belül elkészítjük ékszered.

Előre utalás összege: 2000 Ft, melyet a kész termék vissza utasítása esetén, nem áll módunkban vissza téríteni!

Várjuk leveled! :-)